HeiligeLotusOlie.nl

DōTERRA

dōTERRA, opgericht in 2008, is gebouwd op de missie van het delen van geteste essentiële oliën met de wereld. Nadat ze zelf de ongelooflijke voordelen van het gebruik van deze kostbare middelen hadden gezien, ging een groep professionals in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven aan de slag om deze missie te verwezenlijken. Zij richtten een bedrijf op en noemden het dōTERRA, een Latijnse afgeleide van ‘Geschenk van de Aarde’.
De eerste hindernis die overwonnen moest worden, was echter het vaststellen van een kwaliteitsstandaard in een industrie die er nog nooit een had gehad. Het was niet voldoende om simpelweg essentiële oliën te leveren aan huizen over de hele wereld; de oprichters van de dōTERRA waren vastbesloten om alleen de hoogste kwaliteit en zuiverste essentiële oliën te leveren, zodat gezinnen er zeker van konden zijn dat ze alleen de beste gebruiken om de gezondheid en het welzijn van hun dierbaren te bevorderen. Deze toewijding heeft geleid tot het creëren van een nieuwe kwaliteitsstandaard: CPTG Certified Pure Tested Grade™.

Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceert dōTERRA ook voedingssupplementen en producten voor verzorging en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.

 

Daarom dōTERRA:

 

♥ Grootste etherische olie producent ter wereld
♥ Meest geteste, meest betrouwbare olie die er op de markt is
♥ Wordt gebruikt door artsen en ziekenhuizen, wereldwijd
♥ Ethisch en verantwoord geproduceerd
♥ Werkt rechtstreeks en met lokale boeren
♥ Verkrijgbaar in meer dan 120 landen
♥ Loyale klanten: na een jaar gebruikt 65% het nog steeds
♥ Particulier bedrijf
♥ Schuldenvrij en zonder extern geld opgebouwd
♥ Compensatieplan is geniaal